

A Balatoni Kör idén is gondoskodik róla, hogy a tó körüli gasztro- és turisztikai kínálat színesebb legyen, mint valaha! Ma már nem kérdés, hogy a Balaton 365 napos úti cél, ahol a minőségi vendéglátás és helyi ízek mindig főszerepben vannak.
Étel & Ital & Kultúra - 25 étterem, 18 kiegészítő helyszín, 110 különleges program, kiemelkedő gasztroélmények csábították a vendégeket a kora tavaszi időpontban a Balatonhoz!
Annyian voltak a tizenötödik februári Fonyódi Kolbászfesztiválon, mint egy nyári napon a Balatonnál. Mutatjuk, milyen volt a hangulat!
Pezseg a Balaton néven tartották meg a vonyarcvashegyi Zenit Balaton Étterem előtti teraszon a hatodik őszi bormustrát és gasztropartit, ahol a finom borokat és ételeket kellemes zene, és ragyogó színek kísérték.
Nincs is jobb, mint az őszi napsütésben felfedezni Badacsonyt, körbesétálni a hegyet és körbekóstolni az erdő ihlette fogásokat. Mutatjuk, mit láttunk, kóstoltunk a Gasztrohegyen!
A festői Nivegy-völgy szívében, a Dobosi Birtokközpontban megrendezett Borpiknik idén is nagy sikert aratott, hiszen a 200 fős október 19-i rendezvényre már elővételben elfogytak a belépőjegyek.
Teltházas volt a badacsonyi strandon rendezett FügeFeszt 2024. októberében, ragyogó idő, különleges gasztro kalandok, Tóth Vera koncert várta a vendégeket!
A badacsonyi Laposa szüreti hétvégén a legkisebbek is kipróbálhatták, milyen metszőollóval szőlőt szedni, traktorozni, mustot készíteni! Mutatjuk, milyen cuki volt a szüretelőbrigád!
Kóstoljatok bele a Balaton sütijébe ti is! Az elegáns kék desszertnek már a látványa is elkápráztat, íze pedig azonnal a Balatonhoz repít benneteket!
A szeptemberi veszprémi gasztroünnep díszvendége Olaszország volt, így a balatoni ízek mellett az olasz konyha és borászat legjavát is megkóstolhattuk, ízelítőt kaptunk az itáliai életérzésből és stílusból is.