Tobozszüret a Folly Arborétumban - 2025


Itt az ideje körbekóstolni Széplaktól Sóstóig, Kilititől Szabadiig a legjobb gasztrokínálatot! November 8-9. között az ősz legfinomabb ízeivel, legszínesebb ételeivel vár benneteket a siófoki GasztroFok!
Itt az ideje, hogy belekóstoljatok az egyik legízesebb őszi balatoni programba! A Vonyarcvashegyi Kolbászoló nemcsak a disznóvágás hagyományát idézi meg november 15-én, hanem igazi közösségi élményt is kínál – finom falatokkal, pálinkával és jókedvvel fűszerezve.
Milyenek lesznek az idei badacsonyi borok? Megtudhatjátok, ha eljöttök november 22-én a Hableányba, ahol újbor kóstolón mutatják be legújabb tételeiket a régió borászatai. Itt az ideje belekóstolni Badacsonyba!
November utolsó hétvégéjen az egyik legerőteljesebb és legintenzívebb szín, a vörös lesz a főszereplő a Gasztrohegyen. Készüljetek vörös húsokra, vörös zöldségekre, gyümölcsökre, vulkanikus vörösborokra és akár vörös csípős szószokra is. Itt az ideje, hogy belekóstoljatok a vörös ízekbe!
Forralt bor, barátok, ünnepi hangulat – kell ennél több? December 6-án Badacsonytördemicen a Faluház udvarán forraltborfőző versenyen élheted át a tél legmelegebb hangulatát!
Sült gesztenye, forralt bor, halászlé és karácsonyi varázs – ez vár rátok december 13–14-én Gyenesdiáson! Készüljetek az ünnepekre a legfinomabb falatok és a legszebb kézműves ajándékok között.