Itt az ideje murcit kóstolni! Ne hagyjátok ki a déli part legizgalmasabb gasztrofesztiválját, ahol október 4-én borok, murcik, finom falatok és helyi ízek várnak benneteket a a balatonlellei Kishegyen!


A szürethez nekünk egyértelműen hozzákapcsolódik a friss must. Később jön a murci, azaz erjedésben lévő bor, majd végül megszületik az újbor. Ha eljöttök a Várszói útra, a Bujdosó Vinotékába, ti is megkóstolhatjátok ezeket.
Mikor kóstoltatok utoljára friss mustot? Tudod, milyen íze van a must és bor között félúton lévő murcinak, kíváncsi vagy az új évjárat első boraira?
Látogassatok meg minket a vinotékában szeptember 5. és november 30. között!
Ha bemondjátok, hogy a VisitBalaton ajánlotta nektek a kóstolót, akkor cserébe meghívunk egy pohárra az általatok választott italból. Mustot, murcit, majd később újbort választhattok, attól függően, hogy éppen hol tartunk a szüretben.

